Meny

Uppdateringar

feb 2009, :
090206

Home
Nyhet:Vi har hosted Zimbra 2019 mini från 28:-per månad ett alternativ om alla anställda inte är i behov utav Full-exchange konto.Du har här tillgång till (webmail)inga fler funktioner går ej att  ta emot mail via mobiltelefon/pda med delade kalendrar.
Antivirus och spamfilter ingår.
1gb utrymme. per användare.beställ eller gör förfrågan till vår epost längst ned i mitten här nere.

Fler hosted Zimbra alternativ.
Hosted Zimbra:Professional 50GB pris: 45:- per mån/användare
i som ovan inkl owa med den fördelen att du kan koppla din epostklient ms-outlook 2019/2021/Ms-Entourage.i övrigt som ovan.Priser ovan inkl moms

Webbhotellen
Colocation
Webmail
Pc-webshop

Med Hosted exchange server och pushmail får ditt företag en total kommunikationslösning

Entourage 2008
ingår i abonnemangs-
kostnaden för er exchange server.

 

Hosted exchange 2019 .

2021-04-29 Ännu Fler molntjänster med Hosted Exchange 2021-SAN i hostat utförande. från 1 till 5gb mailutrymme per konto.Antivirus,antispam och full backup ingår i priset på denna tjänst.
Vi kan därmed också erbjuda b,la Delad(split domain),Hosted CRM 2021,,dns-hosting,Hosted Sharepoint 2020,online backup client & server.  Prislista med pdf för ovannämnda tjänster finns här  Alla priser är exklusive 25% moms.Notera att vi kör med GEOklustring även på ovan tjänster,d,v,s att vi har rendudanta datahallar,blir det problem med den ena så går trafik m,m över till den 2:a orten,detta sker blixtsnabbt och man märker ingenting.

Gör din order per kontaktformulär här Ange i meddelanderutan vilken tjänst du vill ha. Ta med orgnr,telefonnr inköpansvarig för tjänster samt domännamn som avser tjänstebeställningen.

Vi har fler nyheter som är klara b,la
Microsoft Application Virtualization (App‑V) för Remote Desktop Services (RDS)
High availability Hosting:
High Availability Hosting är tjänsten för de systemkritiska applikationerna som absolut inte får vara otillgängliga.

Lastbalansering:
När det gäller webb applikationer använder man lastbalansering. Då distribueras förfrågningarna mellan flera servrar. Är en server inte tillgänglig utesluts den ur distribuerings poolen. Vi hjälper er med installation och konfiguration utav webb farmen med. Om applikationerna kräver krypterad trafik konfigurerar vi SSL lastbalansering.

Kluster:
Om tex MS SQL skall göras feltolerant använder man en teknik som går under benämningen aktiv/passiv klustring. Det kräver minst 2 servrar i klustret där en server är aktiv och den andra är passiv. Om det aktiva inte är tillgänglig går den passiva in och tar över rollen som aktiv. Man kan ha flera passiva servrar i noden. Det är mycket förmånligt licensmässigt efter som man bara betalar för den aktiva noden.

Geo klustring:
När man använder sig utav geo klustring så är noderna i klustret placerade på geografiskt skilda orter. Detta gör att om en hel site är otillgänglig finns det en site på annan ort som tar över den aktiva rollen


2021-05-21
Nya molntjänstpaket på hosted exchange maillösningar med Hosted exchange på hela 25GB utrymme per användare,inkl antispam,m,m se vad som ingår längst ner i beställningsformuläret. Vi har i princip ALLA kompletta olika molnbaserade lösningar  från microsofts molnbaserade tjänster att erbjuda i dagsläget. MS sharepoint 2021/2022 Samt kontinuerlig månadshyra för att prova tjänsterna. Hosted crm 4 m,m . Det är prisvärt att köpa dessa lösningar från oss utan mellanhänder.

Kontakta oss per epostformulär här för allmänna frågor  Telnr finns längst ned här också.
          
Nyheter
:2021-06-10 .Vi erbjuder Hosted Exchange 2021 från minst 10st konton på en helt egen företagsserver!!! 1000mbit/s Via vårat datacenter.. Läs mer om detta koncept om hosted exchange 2021 genom att klicka på pdf-filen här
 

Surfcity Sverige Hosting är en av få som levererar en komplett lösning från infrastruktur till Hosted exchange eller andra tjänster..
Vi klarar de flesta lösningarna... t.ex här  är ett exempel på Outsourcing.. b,la hosted exchange:

Delade inkorgar,delade kalendrar,delade kontakter,
Med Surfcity Sveriges Hosted Exchange 2019 kan du läsa email i mobilen och se kalender, och adressboken från vilken dator som helst. Med hjälp av den bra versionen av Hosted Exchange 2021 som ni hyr från oss kan ni dela kalendrar, adressböcker och er E-post med era kollegor, både på och utanför kontoret. Med Hosted Exchange är din information alltid synkroniserad. Det spelar ingen roll varifrån du jobbar med Outlook, Entourage 2021 eller din mobiltelefon, med vår hosted exchange ser du alltid samma information

Example image - aligned to the right

Att ha sitt sparande på banken är en självklarhet, där är det högre säkerhet och du vet att dina pengar förvaras av några som är duktiga på det.
När ni väljer att skaffa Hosted Exchange 2019, Onlinebackup eller spamfilter från oss, vet ni att era lösningar sköts och underhålls av experter inom området.
Hela vår serverpark består av kvalitets servrar och vi kan därför erbjuda er en säker lösning utifrån era behov. Med Hosted Exchange får ni backup på hela er outlook och ni behöver därför inte oroa er för att kontakter, epost eller kalendern skulle försvinna.

Att implementera och hantera en egen Exchange Server internt är kostsamt och utom räckhåll för de flesta små och medelstora företagen. Förutom att det är kostsamt krävs det också att någon installerar, underhåller och driftar den.
Exchange passar även för små företag med få anställda och med Hosted Exchange 2019 får du alla fördelarna och slipper att betala för en egen Exchange Server.
Spamreducering med multipla filter kör vi på alla hosted exhange
och hosted email.
Du får en egen Kontrollpanel att logga in med.
När du lämnar över driften så tar våra experter vid för erat företags hyr Exchange och ser till att den underhålls, driftas, uppdateras, säkerhetskopieras och alltid är uppe för Era behov.
Allt nedanstående ingår i erat fasta fasta månadsabonnemang.
- Exchange Server 2019 - Delade Inkorgar - Delade Kalendrar
- Delade Kontakter - Outlook 2019 - Mail i mobilen (pushmail)- Outlook Web Access 2019 - Kontrollpanel - Remote Wipe
- Antivirus & Spamfilter - Entourage 2017,
-pop3,alternativt imap ingår,vilket du ordnar till i din epostklient.
Telefonsupport,emailsupport,Livesupport Online.
Nedan version är Full skarp version av exchange 2019 mapi.
(Obs: Vi använder oss utav "spampoison" på ca varannan sida vi
lägger ut så slipper ni gå igenom krångliga Online-formulär då ni beställer..Skriv gärna ihop något förståeligt och kortfattat..T.ex
det viktigaste är ditt telefonnummer och ditt namn samt orgnr
eller personnumret vid enskild firma.)Beställer gör du längst ner på sidan.F,ö så gäller villkoren här

Prislista: Med baspaket Fullskarp version av Hosted Exchange 2019 paketlösningar.

Utrymme 
25 GB
25 GB
25 GB

Pris per månad och konto

79:-
249:-
109:-
OWA -webmail ok ok ok
Outlook 2019/2021 stöd för pop3/imap.smtp*tillval ok ok ok
Outlook Online ok ok ok
Delade Kalendrar ok ok ok
Delade Inkorgar ok ok ok
DelandeKontakter ok ok ok
 Gemensam mapp ok ok ok
 Mail i mobiltelefon via b,la pushmail samt radera borttappad telefon.Stöd för flera mailalias per användare. ok ok ok
 Virus & Spamfilter ok ok ok
Antivirus för din dator i molnet från F-secure.(cloudantivirus) Nej ok nej
Automatisk filbackup med bästa säkerhetsskydd för din PC & Mac-Störningsfri vid arbete på pc/Mac. Nej ok ok
Hantering filer backup,projekthantering online med synkning,Dela filer externt och internt Ge gäster tillgång till projekt. Bygg projektgrupper med online-hantering. Central admin av rättigheter. NEJ Nej ok
 Fri support! ok ok ok

                                                     
                                  Jag beställer   Jag beställer    Jag beställer
Ta kontakt med oss annars via kontaktformuläret här
samt orgnr adress, postnr och ort på erat företag Så kontaktar vi er.
*tillval ingår inte i priset.